Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Vlonders

Naast gras levert Grascentre composiet vlonders. Geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld de tuin, bij het zwembad, voor de veranda, bij de vijver of op het balkon. Composiet heeft het uiterlijk van hout en voelt tevens aan als hout. Composiet vlonders creëren dan ook een natuurlijke, luxe uitstraling.

Voordeel van composiet

Onze composiet vlonders zijn gemaakt van gerecycled hout en kunststof. Door deze combinatie hebben de vlonders weinig onderhoud nodig, in tegenstelling tot houten vlonders. Onze vlonder verkleuren niet door zonlicht en worden niet glad door regen. Composiet vlonders zijn dan ook erg duurzaam, een producten waar u jaren van kunt genieten.

Groot assortiment aan composiet vlonders

Grascentre biedt een breed assortiment aan composiet vlonders in verschillende stijlen en kleuren. Zo vindt u bij ons altijd vlonderplanken die passen bij bijvoorbeeld uw tuin of terras. Uiteraard kunt u de vlonders op uw gemak bekijken in onze showroom. U kunt dan direct een specialist aanhalen indien u informatie of advies wenst. Ook kunt u de specialisten kan Grascentre inschakelen voor het professioneel plaatsen van de vlonders. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen met behulp van onze tips.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen