Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras

Met kunstgras creëert u makkelijk en snel een prachtig gazon. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor de tuin of kunstgras voor sport en spel, u vindt het bij Grascentre. Wij leveren speelgras, sportgras of siergras direct uit voorraad. Zo hebben we meer dan 10.000m² kunstgras op voorraad, waardoor u bij ons niet te maken heeft met lange levertijden.

Kwaliteitskunstgras

Grascentre koopt kunstgras groot in bij betrouwbare leveranciers, namelijk Easy Lawn en Tiger Turf. Dankzij onze vaste inkoopkanalen kunnen wij altijd een zeer scherpe prijs en optimale kwaliteit garanderen. Ons kunstgras is sterk, betaalbaar, duurzaam, heeft een natuurlijk aanzicht en voelt ook zeer natuurlijk. Het is onderhoudsvrij en zeer milieuvriendelijk.

Onderhoud

Hoewel het onderhoud van kunstgras in vergelijking tot echt gras zeer beperkt is, moet u om het kunstgras jaren lang mooi te houden, toch aandacht besteden aan uw kunstgrasgazon.
Hierbij is het belangrijk dat u uw kunstgras schoon houdt en regelmatig opborsteld. Verwijder bladeren, takjes en zaden van bomen en planten met een harde bezem of met de hand. Mos kunt u het beste verwijderen met Biomos. Het opborstelen van het kunstgras kunt u het beste enkele keren per jaar doen met een bezem met harde haren, het liefst nylon.

Kunstgras leggen

Heeft u hulp nodig bij het leggen van kunstgras? Wij voorzien u graag van de nodige tips en adviezen. Klik hier om de handleiding te downloaden. Uiteraard  kunt u het kunstgras ook door de specialisten van Grascentre laten leggen.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen