Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Huisdieren

Honden en katten houden ervan, lekker ravotten op het kunstgras. Kunstgras en huisdieren is een ideale combinatie.

Huisdieren spelen graag op kunstgras. Uitwerpselen en urine zijn geen probleem, de urine wordt na een regenbui vanzelf weggespoeld. Hiervoor zijn extra gaatjes aangebracht aan de onderzijde van de mat. Wel is het belangrijk dat u uitwerpselen direct verwijderd, dit voorkomt schimmelvorming.

Kunstgras is kleurvast en zal daarom niet verkleuren. In principe zijn alle kunstgras soorten geschikt voor huisdieren. Wanneer het zeer intensief gebruikt gaat worden dan adviseren wij een kunstgras met een korte spriet te kiezen of het kunstgras te voorzien van extra vulzand. Dit zorgt voor meer stabiliteit.

Ook voor honden kennels!
Geen betonnen ondergrond, geen grauw aanzicht. Kunstgras wordt veel toegepast in honden kennels. Of het gaat om een kleine kennel achter in de tuin of een professioneel honden pension. Het geeft een mooie uitstraling en voelt voor de honden ook heerlijk zacht en warm. Bovenal is het eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en slijtvast. Gebruik een hoge druk spuit en maak eenvoudig het kunstgras schoon.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen