Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Natuurgras

Als specialist in gras kan Grascentre u voorzien van een prachtig natuurgras gazon. Wij kunnen uw oude gazon verwijderen, grondwerkzaamheden uitvoeren (zoals composteren, frezen, ophogen en egaliseren) en nieuw kwalitatief hoogwaardig natuurgras plaatsen. Grascentre legt natuurgras aan op twee manieren: middels machinaal gazonaanleg of middels graszoden.

Machinaal gazonaanleg

Bij machinaal gazonaanleg zaaien wij met een kleine trekker nieuwe gazons in. Als specialist in gras beschikken wij over de juiste machines voor zowel het inzaaien als het bewerken van de grond. Want het gazon kan alleen goed worden aangelegd als de ondergrond in goede staat, egaal en onkruidvrij is. Daarnaast werken wij alleen met kwaliteitsgraszaad voor een duurzaam resultaat.

Graszoden

Het voordeel van graszoden is dat u na het uitrollen van de zoden direct een volwaardig gazon heeft dat al na twee weken kan worden betreedt. Tevens is een gazon van graszoden makkelijk te onderhouden.

Graszoden zijn eenvoudig op maat te maken en kunnen op de meest doorgaande ondergronden worden gelegd. Belangrijk is dat de grond voor het plaatsen van de graszoden wordt geëgaliseerd. U kunt de grond zelf egaliseren en vervolgens de graszoden leggen, maar wij doen dit uiteraard graag voor u. Dan bent u verzekerd van professioneel gazon aanleg.

Onderhoud natuurgras

Om uw natuurgras in goede conditie te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit kunt u zelf uitvoeren, maar dit kunnen de specialisten van Grascentre ook voor u doen. Grascentre verricht diverse werkzaamheden voor het onderhouden van bestaande gazons, zoals het verticuteren, bemesten en doorzaaien van het gras.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen