Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunsthagen & schuttingen

Wilt u een afscheiding creëren in de tuin voor meer privacy of om een open ruimte of lelijke muur te bedekken? Grascentre biedt verschillende mogelijkheden in de vorm van kunsthagen of kunststoffen schuttingen.

Kunsthagen

Grascentre verkoopt alleen kunsthagen van hoogwaardige kwaliteit die de 'look en feel' van een echte haag hebben. Dat is voor ons echt een vereiste. Onze kunsthagen bestaan uit verschillende soorten bladeren, waardoor ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

Wij kunnen u helpen aan verschillende soorten kunsthagen voor binnen en buiten. Onze kunsthagen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Waar u ook voor kiest, al onze kunsthagen zijn gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Dit materiaal is geluiddempend, milieuvriendelijk en bestand tegen UV straling.

Het voordeel van kunsthagen is dat u het hele jaar door een dichtbegroeide afscheiding heeft. U hoeft nooit meer hagen te snoeien, te wateren en te onderhouden.

Schuttingen

Grascentre verkoopt composiet schuttingen die een mooie, natuurlijke afscheiding creëren. De composiet schuttingen van Grascentre zijn nauwelijks van houten schuttingen te onderscheiden. Ons kwalitatief hoogwaardig composiet heeft de uitstraling van hout en voelt tevens ook aan als hout. Het vereist echter een stuk minder onderhoud dan houten schuttingen.

Onze schuttingen zijn eenvoudig te plaatsen zonder schroeven. De palen waar de planken op steunen zijn voorzien van inkepingen. U kunt zo makkelijk de planken stapelen tot de gewenste hoogte. Zowel de palen als de planken zijn inwendig versterkt met aluminium profielen.

Onze schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd een type vindt die perfect past in uw tuin.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen