Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Golf

Altijd al gedroomd van een eigen golf green in de achtertuin? Verander je tuin in een handomdraai in een golfbaan van kunstgras!

Ben je een golfliefhebber? Dan kan je je tuin in een handomdraai veranderen in een prachtige kunstgras golf green. Met een kunstgras ondergrond is het gras altijd vlak. Het kaatsen van de bal wordt tot het minimum beperkt. Het golfballetje rolt vloeiend en snel over het gras. Perfect om in je eigen tuin het putten te leren en je golf handicap te verbeteren. Bovendien geeft het kunstgras een prachtige uitstraling en heb je een onderhoudsarme green.

Er zijn speciale kunstgras soorten voor golf greens. Het kunstgras wordt aangelegd met speciaal ontwikkelde golf holes. Geschikt voor binnen of buitengebruik. Het is toepasbaar in elke tuin. Afhankelijk van de ruimte kan het kunstgras uiteenlopen van een putting green in je kelder of garage tot driving ranges in je tuin.

Met een kunstgras golf green thuis kun je altijd alleen, met gezin of vrienden een ontspannend balletje slaan zonder reis- en wachttijden.

Ondergrond
De beste ondergrond voor een kunstgras golf green is een zandbed van lavazand. Dit zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd waardoor de golf green na een regenbui direct weer bespeelbaar is.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen