Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Over ons

Grascentre is onderdeel van Grondverzetbedrijf Davelaar. Omdat Grondverzetbedrijf Davelaar de laatste jaren zich naast grondverzet steeds meer focuste op het egaliseren en aanleggen van gazons, werd Grascentre opgericht. Een bedrijf gespecialiseerd in gras, tuin en terras.

Volgens de oprichter van Grascentre is het egaliseren van grond een vak apart. Hoveniers houden zich liever bezig met het planten en aanleggen van tuinen. Grascentre heeft de machines in huis om de hoveniers en aannemers van grote projecten te ondersteunen waardoor zij zich kunnen richten op hun eigen specialiteit. Wij bedienen echter ook particulieren in kleine projecten, bijvoorbeeld bij het aanleggen van een nieuw gazon in de tuin.

U kunt als particulier, bedrijf of instelling Grascentre inschakelen voor de volgende producten en diensten:

Het mooie van Grascentre is dat wij een compleet pakket kunnen aanbieden. Schakelt u ons in eerste instantie alleen in voor een nieuw gazon? Wij kunnen ook grondverzet verrichten en het gazon periodiek onderhouden. Met het complete pakket dat wij bieden en onze kennis van gras en grond onderscheiden wij ons van onze concurrenten.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen