Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Schutting kopen Elspeet

Met een fraaie schutting rond uw tuin maakt u van deze plek pas echt iets bijzonders. Een schutting heeft het grote voordeel dat deze weinig onderhoud vergt. In tegenstelling tot een haag of een rij coniferen of andere bomen of struiken. Deze moeten immers regelmatig worden gesnoeid, bemest en in de zomer gesproeid als er te weinig regen valt. Een fraaie schutting kopen in Elspeet doet u bij Grasscentre.nl. Wij hebben een ruim assortiment tuinschuttingen die prima dienst kunnen doen als tuinafscheiding. 

Een mooie schutting kopen in Elspeet voor uw tuin

U kunt een schutting van Grasscentre.nl eenvoudig zelf plaatsen. Het systeem is eenvoudig waardoor u de schutting zonder schroeven en boren kunt plaatsen. U kunt een schutting kopen in Elspeet in diverse kleuren en stijlen. Zo kunt u uw tuin dus perfect ontwerpen en inrichten naar uw eigen smaak. U kunt ook kiezen voor een haag van kunststof beplanting als u het niet ziet zitten om regelmatig te snoeien en toch iets groens als tuinafscheiding wilt hebben. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor informatie en advies. 

Bestel nu een fraaie schutting voor uw tuin

Is de schutting van uw tuin aan vervanging toe of gaat u binnenkort verhuizen en de tuin opnieuw inrichten? Bestel dan een duurzame en mooie schutting direct uit voorraad.  Heeft u vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Ons e-mailadres is info@grasscentre.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06 – 22797790 of 06 – 23392335.

 

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen