Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Natuurgras Harderwijk

Een natuurlijk grasveld in uw tuin is natuurlijk het mooiste wat u kunt wensen voor een natuurlijk ogende tuin. Gras heeft wel wat onderhoud nodig, maar daar staat tegenover dat u het grasveld ook gemakkelijk kunt betreden om bij voorbeeld bloemen en planten te snoeien, te besproeien of te bemesten. Daarnaast kunt u een grasveld gebruiken om bij voorbeeld kinderspeelgoed voor buiten zoals een schommel of zwembad te plaatsen. Een natuur grasveld laten aanleggen is een klus die u bij voorkeur aan de professionals van Grascentre overlaat.

Natuurgras Harderwijk voor de mooiste tuin

Natuurgras Harderwijk geeft uw tuin net dat beetje extra. Er kan worden gewerkt met graszoden, zodat uw grasveld snel wordt gelegd en al na twee weken kan worden betreden. Wilt u echt een natuurlijk grasveld, dan kunnen wij het gras voor u inzaaien, nadat eerst de ondergrond is geprepareerd om ervoor te zorgen dat u langdurig van uw grasveld kunt genieten. Ook het onderhoud van een natuurgrasveld kunnen wij voor u verzorgen.

Vraag uw offerte voor een natuurgrasveld in Harderwijk vandaag nog aan

Wilt u een scherpe offerte voor het nieuwe natuurgrasveld in uw tuin? Vraag ons dan vandaag nog om een passende offerte. Hoe uw tuin ook is ingedeeld, wij kunnen er altijd een mooi grasveld of graszoden in leggen om er een mooi geheel van te maken. U kunt ons bereiken via e-mailadres info@grascentre.nl. Neemt u liever direct contact op, bel dan met telefoonnummer 06-22797790 zodat wij uw vragen meteen kunnen beantwoorden.

 

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen