Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Natuurgras bestellen

Natuurgras bestellen doet u makkelijk en snel bij Grascentre. Wij hebben een breed assortiment grassoorten. U bent bij ons niet alleen welkom voor mooi natuurgras, maar bijvoorbeeld ook voor kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is. Wanneer u natuurgras wilt bestellen kunt u eens een kijkje nemen in ons veelzijdige assortiment. Hier kunt u de meest uiteenlopende producten vinden voor uw buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn zowel particulieren als bedrijven bij ons welkom om natuurgras te bestellen.

Voordelig en hoogwaardig natuurgras bestellen

Wij staan garant voor de goede kwaliteit van al onze producten. U kunt bij ons natuurgras bestellen waar u in de toekomst veel plezier van zult hebben. Dit gras kent een uitstekende kwaliteit en blijft mooi. Wel is het nodig om het gras goed te onderhouden. Het heeft immers de nodige zorg nodig om gezond en sterk te blijven. U kunt bij ons niet alleen natuurgras bestellen, maar onze ervaren medewerkers helpen u ook graag met het onderhouden van het gras. Binnen ons team zijn professionals aanwezig die het onderhoud van uw gazon graag voor u uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op

U kunt bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen als u natuurgras wilt bestellen. U kunt de mogelijkheden op de website bekijken. U vindt Grascentre aan de Schotkampweg 159 in de plaats Elspeet. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact opnemen. U kunt mailen naar info@grascentre.nl of bellen naar één van onze contactpersonen. Bel Gerhard v.d. Werfhorst op 06 – 22 79 77 90 of Aart Davelaar op 06 – 233 92 335.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen