Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunsthaag kopen

Wilt u een mooie en duurzame kunsthaag kopen om uw buitenruimte een frisse look te geven? Dan bent u aan het juiste adres bij Grascentre, gevestigd aan de Schotkampweg 159 in Elspeet. U heeft bij ons een ruime keuze wanneer u een kunsthaag wilt kopen, waardoor u gemakkelijk kiest voor een oplossing die perfect bij u en de tuin past. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen een kunsthaag kopen. U bent ook welkom voor onder meer schuttingen en natuurgras. Al onze producten worden uit voorraad geleverd, volledig kosteloos, en u kunt altijd gebruik maken van advisering wanneer u dit wenst. U betaalt bij ons tot wel 45 procent minder dan bij de concurrent.

Een sfeervolle kunsthaag kopen

U kunt bij ons een kunsthaag kopen die niet van echt te onderscheiden is. Wij bieden uitsluitend kunsthagen van de beste kwaliteit, die de uitstraling van een echte haag hebben en ook echt aanvoelen. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat u er niet zo veel onderhoud aan heeft als aan een echte haag. Dit zorgt ervoor dat steeds meer mensen een sfeervolle kunsthaag kopen. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze, zodat u zeker weet dat u de juiste beslissing neemt voor uw buitenruimte. Iedereen kan bij ons een passende kunsthaag kopen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.

Wilt u meer weten?

Wilt u een mooie kunsthaag kopen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Voor meer informatie of advies kunt u altijd even contact opnemen. Er zijn twee contactpersonen beschikbaar, namelijk Aart Davelaar (06 – 233 92 336) en Gerhard v.d. Werfhorst (06 – 22 79 77 90). U kunt ook een mail sturen naar info@grascentre.nl of gebruik maken van het online contactformulier. 

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen