Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras kopen in Groningen

Een mooi fris en groen gazon kan een wereld van verschil maken voor uw woning, maar het vergt ook nogal wat onderhoud. Dan kan kunstgras een mooie oplossing zijn. Hierbij kost het onderhoud u veel minder tijd en moeite. Op deze manier heeft u extra veel plezier van uw gazon. Als u kunstgras wilt kopen in Groningen, kan bij Grascentre veel voor u betekenen. Wij zijn gevestigd in Elspeet en leveren ook in Groningen. Wij hebben heel veel soorten kunstgras op voorraad en hebben dus korte levertijden. 

Goede kwaliteit kunstgras kopen in Groningen

Wij kopen ons kunstgras uitsluitend in bij de beste en betrouwbaarste leveranciers. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit kunstgras. Wij kunnen ons kunstgras scherp inkopen, waardoor wij onze klanten ook een goede prijs kunnen bieden. Bovendien zijn veel soorten kunstgras uit voorraad leverbaar. Wat ons verder onderscheidt, is dat wij u een compleet pakket kunnen aanbieden van grondverzet tot het leggen van het kunstgras bij u in Groningen. Dit scheelt u een hoop gedoe. Wilt u het liever zelf leggen? Dat kan natuurlijk en ook daarover geven we u graag advies.

Neem contact met ons op

Wilt u goede kwaliteit kunstgras kopen? Kom dan eens langs om te kijken welke soorten kunstgras wij hebben en wat het beste past bij uw wensen. U kunt ons vinden in Elspeet aan de Schotkampweg 159 en u kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen. Voor meer informatie mailt u naar info@grascentre.nl of belt u naar 06-22797790 of 06-23392335. Wij horen graag van u. 

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen