Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras kopen

Wilt u kunstgras kopen voor uw eigen buitenruimte of een buitenruimte van de zaak? Dan kunt u goed terecht bij Grascentre. Wij kunnen prachtig kunstgras bieden aan iedereen, of het nu gaat om een klein oppervlakte of om een heel groot oppervlak. U kunt bij ons kwalitatief hoogwaardig kunstgras kopen tegen een aantrekkelijke prijs, waardoor u verzekerd bent van het feit dat de prijs-kwaliteitverhouding in uw voordeel ligt. Wij zetten ons in om u altijd het beste te kunnen leveren, zodat u kunt rekenen op het beste.

Voordelig kwalitatief hoogwaardig kunstgras kopen

Wanneer u kunstgras wilt kopen, dan is het voor u uiteraard belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Het is zonde wanneer het kunstgras al binnen korte tijd sterk aan kwaliteit verliest. Wij kunnen u garanderen dat u bij ons altijd kiest voor kwalitatief hoogwaardig en mooi kunstgras, zodat u er optimaal van kunt genieten. Ons kunstgras wordt uitvoerig getest, waardoor er binnen ons assortiment uitsluitend opties te vinden zijn waarvan de goede kwaliteit gegarandeerd kan worden. Dit biedt u de zekerheid dat u jarenlang veel plezier zult hebben van het kunstgras dat u bij ons aanschaft.

Vraag een offerte aan

Wij kunnen een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u kunstgras wilt kopen. U kunt deze telefonisch aanvragen via +31 (0)6 233 92 335 of door een mail te sturen naar info@grascentre.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie en persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen