Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras Harderwijk

Kunstgras heeft veel voordelen boven natuurgras. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het veel minder onderhoud nodig heeft. U hoeft niet te maaien of te bemesten, en dat scheelt heel veel tijd, zeker als u een groot grasveld in uw tuin heeft. Bij kunstgras wordt onderscheid gemaakt tussen siergras, sportgras of speelgras. Iedere soort kunstgras is speciaal ontwikkeld voor het doel waarvoor het wordt ingezet. Gras op een sportveld dat intensief wordt gebruikt moet aan andere eisen voldoen als siergras in de tuin dat alleen wordt betreden om de planten te verzorgen.

Met kunstgras Harderwijk haalt u kwaliteit in huis

Kunstgras is een uitkomst als u geen tijd heeft om een groot grasveld in uw tuin regelmatig te onderhouden of als u een sportveld wilt voorzien van een degelijke grasmat die lang meegaat. Kunstgras Harderwijk levert kwaliteitsproducten die weinig onderhoud vragen. Slechts enkele keren per jaar moet het gazon of het sportveld worden geborsteld met een bezem met nylon borstel om het grasveld in goede conditie te houden. Ook het verwijderen van bladeren, takjes en ander afval kunt u het beste met een bezem doen.

Wij sturen u graag een offerte voor uw kunstgras gazon

Overweegt u een kunstgras gazon of  kunstgras voor uw sportveld? Dan sturen wij u graag een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over het aanleggen van kunstgras, bel ons gerust op telefoonnummer 0622797790. U kunt uw verzoek voor een offerte sturen naar info@grascentre.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een passend aanbod doen om uw grasveld van mooi kunstgras te voorzien.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen