Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras Ermelo

Een mooi grasveld in de tuin is nog steeds de droom van veel mensen. Maar een mooie grasmat vraagt ook veel onderhoud. Het gras moet regelmatig worden gemaaid en er moet soms nieuw gras worden ingezaaid om kale plekken op te vullen. Daarnaast is gras vaak niet bestand tegen spelende kinderen of het plaatsen van tuinmeubelen. Als u gras wilt dat tegen een stootje kan dan kiest u voor kunstgras Ermelo. Kunstgras is geschikt voor verschillende doeleinden, het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten, er is dus altijd een kunstgrasmat beschikbaar die bij uw situatie past.

Een stukje kunstgras Ermelo op uw balkon of terras

Wanneer u een balkon heeft en toch graag het gevoel wilt hebben dat u een tuintje heeft, dan kunt u een stukje kunstgras neerleggen. Met een paar leuke bloembakken met plantjes wordt het dan al snel een leuk tuintje. En het gras heeft geen onderhoud nodig. U hoeft het niet te sproeien of te knippen, het blijft jarenlang mooi zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Daarnaast is er ook kunstgras beschikbaar dat geschikt is als speelgras, ideaal om in uw tuin te leggen zodat uw kinderen er kunnen spelen. U kunt er in de zomer een zwembad neerzetten zodat de kleintjes verkoeling kunnen zoeken.

Wij informeren u graag over ons kwaliteitskunstgras

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten kunstgras die het Grascentre verkoopt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt een bericht sturen naar ons e-mailadres info@grascentre.nl. Wilt u graag persoonlijke informatie, bel ons dan gerust op het telefoonnummer 06 – 22 79 77 90. Wij adviseren u graag over onze producten.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen