Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Kunstgras Elspeet

Kunstgras biedt een heleboel voordelen boven natuurgras. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Als u een natuurlijk grasveld heeft zult u dat moeten besproeien als het te lang droog blijft maar het moet ook met enige regelmaat gemaaid worden. Met kunstgras Elspeet heeft u deze problemen niet. De grasmat wordt gelegd en daarna heeft deze nauwelijks nog onderhoud nodig. Een kunstgras mat kan worden gelegd op iedere denkbare plaats. Op een terras of balkon, maar ook in een deel van uw tuin.

De verschillende toepassingen van kunstgras Elspeet

Kunstgras kan puur voor de sier worden neergelegd, maar bij het Grascentre vindt u ook gras dat kan worden gebruikt als speelgras. U kunt er bij voorbeeld speeltoestellen voor uw kinderen op plaatsen of in de zomer een zwembad neerzetten zodat uw kinderen of u zelf verkoeling kunnen zoeken in het water. Op een groter kunstgrasveld kunt u een balletje trappen of een andere sport beoefenen. Het gras is veilig en onderhoudsvriendelijk en het blijft jarenlang mooi. Daarom biedt het vele voordelen boven natuurlijk gras, dat vaak veel minder goed bestand is tegen belasting.

Vraag een gratis offerte voor het plaatsen van kunstgras

Wilt u meer informatie over kunstgras in uw tuin of op uw sportveld? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan. U kunt het Grascentre bereiken via telefoonnummer 06 – 22 79 77 90. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen of een offerte aanvragen. Stuur ons dan een bericht op info@grascentre.nl. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen