Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Graszoden bestellen

Wilt u graszoden bestellen? Zorg dan wel dat u goed geïnformeerd bent voordat u tot een bestelling overgaat. Wij kunnen u daar goed bij helpen. Gras is immers in vele vormen te verkrijgen tegenwoordig. Waar het om zoden gaat, dan is het vooral belangrijk om te weten dat het gemakkelijk is om gras in deze vorm aan te brengen. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Wanneer u de wens heeft uw tuin op deze manier te vullen, dan kunnen wij dit direct in orde maken.

Gemakkelijk in onderhoud

Niet alleen is het zo dat graszoden gemakkelijk te leggen zijn. Na het uitrollen is het ook zo dat het gras gemakkelijk te onderhouden is. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom veel mensen juist voor deze vorm van gras kiezen. Mogelijk is dit ook voor u de juiste manier om uw tuin gemakkelijk in onderhoud te maken, terwijl deze er toch mooi en leuk uit blijft zien. Dit is immers heel belangrijk. Bovendien is het ook nog eens zo dat de zoden gemakkelijk zijn aan te passen aan de maten van de tuin.

Contact met ons opnemen

Wanneer u overtuigd bent en direct wilt bestellen, dan kunt u via verschillende wegen contact met ons opnemen. Bel bijvoorbeeld naar 06-22 797 790 of naar 06-23 392 335. Ook kunt u via die weg antwoord krijgen op vragen die u misschien nog heeft. Wilt u liever op een moment dat het u schikt worden teruggebeld? Vul dan het contactformulier op de website in of mail naar info@grascentre.nl

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen