Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Grasmat kopen

Een grasmat kopen is een goed idee wanneer u wilt genieten van een mooi gazon. Het hebben van een gazon is natuurlijk mooi, maar als het gazon van slechte kwaliteit is dan verdwijnt het plezier ervan ook snel. Het is vanzelfsprekend dat u wilt genieten van een mooi groen en gezond gazon. Om dit te bereiken kunt u een grasmat kopen van hoge kwaliteit. Hier heeft u meerdere mogelijkheden in. Wanneer u een grasmat wilt kopen waar u gegarandeerd veel plezier van zult hebben, dan bent u aan het juiste adres bij Grascentre.

Voordelig en eenvoudig een grasmat kopen

U kunt bij ons een grasmat kopen die goed aan uw wensen voldoet. Wij bieden u een zeer breed en veelzijdig assortiment, waardoor wij altijd aan uw specifieke voorkeuren kunnen voldoen. U kunt op onze website kennismaken met ons aanbod. Het is bij ons niet alleen heel eenvoudig om een grasmat te kopen, maar ook voordelig. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor onze grasmatten en staan altijd garant voor de duurzame kwaliteit. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren bij het maken van een keuze wanneer u zelf niet goed weet welke grasmat u het best kunt kopen.

Neem contact op

Wilt u een grasmat kopen van gegarandeerd hoge kwaliteit? Dan zit u bij Grascentre altijd goed. Wij zijn gevestigd aan de Schotkampweg 159 in Elspeet. Uiteraard kunt u ook online ons assortiment bekijken. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar Gerhard v.d. Werfhorst op 06 - 22 79 77 90 of naar Aart Davelaar op 06 - 233 92 335. U kunt ook het contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar info@grascentre.nl

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen