Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Goedkope graszoden Gelderland

Een mooi gazon aanleggen wordt kinderspel met Grascentre. U kunt hier terecht voor goedkope graszoden in Gelderland. U kunt kiezen uit verschillende soorten gras. Het maakt zeker verschil of u een siergrasveld wilt aanleggen waar niet of nauwelijks op wordt gelopen of een speelgrasveldje voor de kinderen. Wilt u geen onderhoud hebben aan uw grasveld of gazon, dan kunt u ook kiezen voor kustgras dat jaren meegaat en waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Maar veel mensen willen echt gras, zodat ze af en toe de geur van vers gemaaid gras kunnen opsnuiven.

Verschillende soorten goedkope graszoden in Gelderland

Een tuin aanleggen is nog een hele klus. Eerst moet u beginnen met maken van een plan. Waar komt het tuinpad, waar wilt u beplanting en waar wilt u gras. U kunt een grasveld inzaaien, maar u kunt ook kiezen voor goedkope graszoden in Gelderland. Die zijn kant en klaar en kunt u direct op de gewenste plaats neerleggen. Het gras zal snel hechten en gaan groeien. U heeft dan binnen een paar uurtjes werk een prachtig kant en klaar grasveld in uw tuin. De kinderen kunnen er al snel op spelen of u kunt er vanaf uw terras van genieten. Kies bij het bestellen van graszoden bij ons Grascentre altijd het juiste soort gras.

Bestel direct uw nieuwe gazon online

Bent u op zoek naar goedkope graszoden in Gelderland? Bestel dan direct online bij Grascentre. Wij leveren diverse soorten hoogwaardig gras direct uit voorraad. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website of vul uw gegevens in bij “offerte aanvragen” en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen