Grascentre.nl
Schotkampweg 159
8075 RD Elspeet

Bel me terug

 


 

Bij Grascentre koopt u goedkoop kunstgras

Kunstgras heeft veel voordelen boven natuurlijk gras. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het niet hoeft te worden gemaaid. Daarnaast is goedkoop kunstgras ook niet gevoelig voor overvloedige regenval of juist extreme droogte. Waar uw buurman zich het hele jaar druk moet maken over zijn gazon, kunt u lekker genieten van uw kunstgras dat van afstand niet van echt is te onderscheiden. Kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, u kunt uw keuze afstemmen op het doel van het gazon waar u het wilt leggen.

Goedkoop kunstgras voor een altijd fleurig groene tuin

Kunstgras is ideaal voor een speelveldje. Heeft u een gazon in uw tuin waar uw kinderen spelen met de schommel of met de bal? Dan heeft echt gras daar vaak flink van te lijden. Wanneer u hier kunstgras neerlegt dat speciaal bedoeld is voor speelveldjes, behoort dit probleem tot het verleden. Goedkoop kunstgras voor een speelveldje kan tegen een stootje en zorgt er bovendien voor dat uw kind zich niet bezeert als hij valt. Dat is wel anders als u op deze plaats tegels neerlegt. En bovendien geeft een veldje kunstgras ook nog eens een natuurlijk effect. 

Bestel direct goedkoop kunstgras online

Wilt u ook goedkoop kunstgras in uw tuin? U kunt het nu direct online bestellen bij Grascentre in Elspeet. Bij alle soorten kunstgras vindt u een beschrijving en prijs. Weet u niet zeker welk kunstgras voor uw tuin het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken of bel ons op telefoonnummer 06 - 22 79 77 90.

Nieuws

Vrijdag 4 september Multiplay groen

TigerTurf Multiplay kunstgras voor € 19,95 per m2.

Een prima allround kunstgrastype. Met z’n zachte vezels is Multiplay een heerlijk gazon voor het gezin.

Bekijk de aanbieding!

Lees meer »

Aanbiedingen